AccessoiresAuto Entertainmentsysteem
Inbouw van een entertainment systeem vraagt om kennis en ervaring. Belangrijk is dat er tijdens inbouw geen beschadigingen aan uw auto ontstaan en dat het ingebouwde systeem perfect in uw auto past. Geen rammeltjes of spleten, alleen perfect is goed genoeg.

U kunt bij ons terecht voor service aan uw entertainmentsysteem. Ook wanneer u het systeem elders hebt laten inbouwen of zelf ingebouwd hebt. U bent in ieder geval niet de eerste die een beroep doet op de speciefieke deskundigheden van ons


Alarmsysteem Kiwa SCM goedgekeurd


Verzekeraars eisen steeds vaker naast een bepaalde klasse auto-inbraakalarm ook een deskundige inbouw van dat alarm. Wanneer het alarm niet deskundig wordt ingebouwd, kan dat achteraf tot problemen leiden met uw verzekeraar. Het inbouwen van een alarm is een complexe klus die aan de specialist moet worden overgelaten. Wij zijn specialist bij uitstek op het gebied van auto-alarmsystemen. Bij ons kunt u kiezen uit diverse klassen genaamd klasse 1, 2, en 3. VVS+ is het huidige "voertuig-volgsysteem".
Wij adviseren u objectief ten aanzien van de klasse die het beste bij
uw situatie aansluit.


Accesoires
Ook kunt u bij ons terecht voor velgen , Chiptuning en diverse andere accesoires.

 

Chiptuning

Altijd al wat meer pit in de motor van je voertuig gewild? Check dan nu onze database en kijk wat ZIPtuning voor je kan doen. Wij verzorgen in samenwerking met een collega het volledige traject.

Neem contact met ons op voor meer info.

 

 

 

 

Olie in de aderen

Passie zit in ons DNA en dat ziet u bij Autobedrijf van Vegchel terug op de werkvloer. Onze technici zijn door middel van opleidingen en ervaring toegelegd op de meest uiteenlopende vormen van auto onderhoud.
Zij werken met de vereiste speciale gereedschappen en kennen álle modellen van uw merk door en door...

 
  • footer_logo
  •   Twistweg 1A 5816 AE Vredepeel
  •   0478 546206
  •   0478 546782
  • info@vegchel.nl

    chiptuning